15 de febrer del 2015

Magdalenes amb Xocolata

Després de l'èxit de la recepta de magdalenes casolanes de la setmana passada, aquest cap de setmana he tornat a fer-les amb una petita variant: la xocolata.

I aprofitant que és Sant Valentí, si les coses es fan amor podeu convertir el vostre esmorzar en un detall romàntic...  


Com que a tothom plau la xocolata, ja sigui negra, amb llet o blanca, aquesta variant de la recepta deleitarà tots els gustos.


Únicament heu de seguir la recepta de les Magdalenes i quan acabeu el repòs (o si no el feu, al final de tot) hi afegireu xocolata de la varietat que vulgueu en forma de pepites o si no en teniu talleu trocets petits de xocolata amb el ganivet. 
Repartiu la massa amb la xocolata fins omplir 3/4 parts dels motllos i poseu més pepites de xocolata pel damunt i al forn.

Aquest cop no m'han quedat tan altes com a la recepta original per que he provat de fer-les amb el forn sense aire, les he hagut de deixar 3 minuts més; el resultat també és satisfactori però crec que la pròxima vegada les faré amb l'aire posat encara que quedin una mica inclinades (com ja vàreu veure en el post de la recepta de les magadalenes, jajaja...)


Ja veieu que no tenen cap misteri aquestes magdalenes, ara a disfrutar-les amb qui us estimeu!!!



Bones Postres!

Montse.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari, això és el que fa créixer aquest blog!!!