1 de juny del 2014

Màster Class de Decoració de Galetes amb Amber Spiegel

El cap de setmana passat vaig tenir l'oportunitat d'assistir a un curs de 2 dies amb l'Amber Spiegel de Sweetambs, organitzat per la Claudia Cetro d'El món dolç de Claudia Van ser 2 dies intensos de tècniques, explicacions i posada en pràctica dels magnífics dissenys de les galetes de Sweetambs.


El dissabte vam començar preparant la recepta de glassa de l'Amber i vaig comprovar que és bastant diferent a la que solem fer aquí, evidentment totes les fórmules són vàlides però ella ens va explicar el per què dels ingredients que hi posa, com per exemple el merengue en pols enlloc de clares d'ou o albúmina en pols, etc. Vam practicar per obtenir les diferents consistències.

Vam glassejar les galetes amb una sola consistència de glassa i segons els dissenys escollits vam començar a practicar les diferents tècniques:


* Wet on wet: amb la que vam dibuixar aquestes precioses flors sobre la galeta i dins uns botons de  glassa que posteriorment servirien per decorar unes altres galetes 


* El coixí: començant a dibuixar amb retolador comestible sobre la galeta.


El segon dia, un cop els glassejats ja estaven secs, vam seguir amb les següents tècniques:

* Volants: 


* Brush embroidery o brodats:


* Reixeta de cistell:


* Cordons i punts: per rodejar tot el voltant de les galetes 


* Aplicació de pintures en pols: en aquest cas pintura daurada per ressaltar els dissenys.

En fi, tot un cap de setmana per aprendre d'una de les millors, que no sols transmet perfectament la seva tècnica sino que a més destaca per la seva senzillesa i capacitat pedagògica. 

Aquí teniu el resultat de les galetes que vam preparar i el certificat del curs, un orgull per mi haver aconseguit aquests dissenys el primer cop en fer-los.

 






Va ser tot un plaer assistir al curs i conèixer l'Amber Spiegel!


Bones Postres!

Montse.

1 comentari:

Gràcies per deixar el teu comentari, això és el que fa créixer aquest blog!!!