13 de gener del 2013

Pastís de Poma

Avui tenia unes quantes pomes que estaven una mica arrugades i m'he posat a buscar una recepta de pastís de poma donar-hi una sortida i evitar que d'aquí un parell de dies més anessin a les escombraries: el menjar no es llença!! Mirant i buscant he arribat a uns dels meus blocs preferits, el de la Cristina de Kanela y Limón, i hi he trobat aquesta fabulosa recepta


Ingredients:

5 pomes tallades a dauets (jo he fet servir pomes golden)
100 gr. de mantega a temperatura ambient
50 gr. de sucre
150 gr. de farina
2 ous
10 gr. de llevat Royal
un pessic de sal
2 iogurts naturals

Elaboració:

Preescalfar el forn a 180ºC. Engreixar un motllo i enfarinar-lo. Jo he fet servir un motllo de 22 cm, si en feu servir un de més gran haureu de variar una mica el temps de cocció.

Batre els ous amb el sucre fins que doblin el volum i quedin esponjosos. Afegir-hi la mantega i seguir batent.

Tamisar la farina amb el llevat i la sal i incorporar-la als ous. Afegir els iogurts i batre fins que estiguin ben incorporats.

Abocar-hi la massa anterior, afegir les pomes pel damunt i aixafar-les amb un forquilla o una espàtula cap a dins de la massa.

Posar uns dauets de mantega pel damunt i espolvorejar amb una mica de sucre. Introduir al forn durant uns 60 minuts.

Deixar refredar completament abans de desmotllar.


Espero que us agradi, és una recepta molt fàcil de fer i molt recomanable per qualsevol esmorzar o berenar. Ja veureu com el resultat us sorprendrà!!!


Bones Postres!

Montse.

1 comentari:

Gràcies per deixar el teu comentari, això és el que fa créixer aquest blog!!!